Bostadskö

Namn*:

Email*:

Personnummer*:

Gatuadress*:

Postnummer*:

Stad*:

Telefonnummer*:

Arbetsgivare:

Anställd som:

Fast anställning:

Ja
Nej

Tel. arbete:

Studerar/Skola:

Ungefärlig årsinkomst/Studiemedel*:

Nuvarande hyresvärd:

Tel. hyresvärd:

Övrig referens:

Tel. referens:

Sökt lägenhetsyta:

När vill ni flytta:

Var söker ni lägenhet:

Övriga önskemål:

Antal rum ni är intresserad av:

1 rum
2 rum
3 rum
4 rum
5 rum
6 rum

Lösenord*:

Verifiera lösenord*:

Jag ger samtycke för behandling av personuppgifter enligt nedan*:

Ja
Nej

Fält markerade med * är obligatoriska.Behandling av personuppgifter

Din integritet är viktig för oss och vi vill därför informera dig om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter under tiden du står i vår bostadskö. Vi är personuppgiftsansvariga för all behandling av dina personuppgifter som vi själva gör, eller som annat företag gör på vårt uppdrag.

Under tiden du står i vår bostadskö så samlar vi in och behandlar dina personuppgifter för administration av intresseanmälningar. Dessa personuppgifter används för att hitta nya hyresgäster vid lediga bostäder. Kreditupplysning kan även ske i samband med detta. Uppgifterna sparas så länge du står i bostadskön. Du får ett mail var fjärde månad där du måste uppdatera din köplats, annars tas dina uppgifter bort helt sex månader senare.

Du har när du vill rätt att be om ett registerutdrag, för att se vilka personuppgifter vi hanterar om dig. Du har även rätt att få uppgifter rättade, om något är felaktigt. Du har även rätt att lämna klagomål för hur dina personuppgifter behandlas, både till oss och till Datainspektionen, om du inte anser att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen. Du kan när du vill begära att vi raderar dina personuppgifter om du inte längre vill vara kvar i kön.